Festardor celebrarà la seua cinquena edició a Bétera amb més de 7.000 entrades venudes

Cartell del Festardor
TWITTER FESTARDOR
Publicado 11/10/2017 18:58:24CET

VALÈNCIA, 11 Oct. (EUROPA PRESS) -

La cinquena edició del festival festardor arrancarà este dijous en la localitat valenciana de Bétera, on es perllongarà fins el pròxim 14 d'octubre, amb més de 7.000 entrades anticipades venudes.

La nova ubicació se situa en una gran recinte de més de 10.000 m2 disponibles per a la zona de concerts i comptarà amb dos escenaris principals, per on aniran passant un total de 36 bandes, informen els impulsors de l'esdeveniment en un comunicat.

La trobada disposarà a més d'una zona d'acampada molt pròxima al recinte de concerts i esta serà gratuïta d'ús exclusiu per als compradors d'entrades al festival.

El cartell de Festardor passa per bandes del rock nacional com Soziedad Alkoholika, Non Servium, Boikot, Narco, Riot Propaganda, Gatillazo, Desakato, Def Con Dos, Los De Marras, El Último Ke Zierre, Kop, Rat-Zinger, Ebri Knight, Gritando en Silencio, Poncho K, Sons Of Aguirre, Iratxo, Dakidarria, Vadebo, Pirat's Sound Sistema, Prozak Soup, Funkiwis, Atupa, El Niño de la Hipoteca and Ferrán Exceso, Sva-Ters, La Desbandada, El Tio de la Careta, Pau Alabajos, Gatibu, Andreu Valor, Pupil-les, Tesa, Malonda, Subversa, Voltor y Deserie.

Per la seua banda, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha informat que facilitarà l'accés i retorn com a mitjà de transport públic als assistents a este festival musical. Metrovalencia compta amb la parada d'Horta Vella corresponent a la Línia 1 que uneix esta localitat amb Vilanova de Castelló i que està a prop al lloc en el qual tindrà lloc este esdeveniment.

Metrovalencia oferirà estos dies la seua programació de trens prevista i reforçarà el servei a primera hora del matí, iniciant així la circulació abans de l'habitual, per a facilitar el retorn del públic assistent durant les tres jornades de música anunciades.

Els organitzadors han anunciat que disposaran d'un autobús per a acostar els usuaris del servei de metro al festival, des del propi baixador d'Horta Vella.

colaboracio