Marc Gasol acaba amb els Rockets i els Spurs amb TorontoMarc Gasol acaba amb els Rockets i els Spurs amb Toronto

Marc Gasol en el Memphis Grizzlies - Houston Rockets
MEMPHIS GRIZZLIES
Actualizado: martes, 24 octubre 2017 9:53

MADRID, 24 Oct. (EUROPA PRESS) -

La gran actuació de Marc Gasol, autor de 27 punts, ha permès a Memphis Grizzlies seguir en plena forma i portar-se la victòria de la seua visita a Houston Rockets (90-98), mentre que els Spurs de Pau Gasol s'han imposat als Raptors de Serge Ibaka en el duel espanyol de la nit (101-97).

Després d'aconseguir una contundent victòria davant els vigents campions, Golden State Warriors, els Grizzlies s'han encimbellat al liderat de la Conferència Oest elevant el seu balanç de la temporada a 3-0 en conquistar territori texà.

El duo format per Gasol, que també va aportar 5 rebots, 2 assistències i 2 taps, i Mike Conley (17) va permetre als Grizzlies apuntar-se una gran remuntada en l'últim quart, ja que perdien per 10 punts a falta de sis minuts per disputar (88-78).

Des d'eixe moment, van tancar l'anella en defensa i Conley va prendre la responsabilitat en atac per a segellar un parcial de 2-20 que va provocar la primera derrota del curs en els Rockets. Eric Gordon (27) va ser el millor dels locals, mentre que James Harden (22) va acabar desequilibrat en els minuts finals per l'asfixiant defensa de Memphis.

També es mantenen invictes els Spurs (3-0) després d'imposar-se a Toronto en un partit amb escàs protagonisme de Pau Gasol (1 punt i 0/6 en tirs de camp) i una actuació correcta d'Ibaka (13 punts i 4 rebots).

L'hispà-congolés va tornar a exhibir la seua sang calenta i va protagonitzar l'incident de la nit amb LaMarcus Aldridge. Després de forcejar en un rebot, es van enfrontar i el pivot dels Spurs va arribar a espentar Ibaka, que es va regirar, però van poder ser separats abans que l'incident fora a majors.

Sense els lesionats Kawhi Leonard i Tony Parker, San Antonio es va recolzar en l'esmentat Aldridge (20), Danny Green (17) i Dejounte Murray (16) per a superar a l'equip canadenc, que va encaixar la seua primera derrota del curs malgrat els 28 punts de DeMar DeRozan.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià