Mehta ajorna el seu concert en el Palau de la Música de València

Zubin Mehta (arxiu)
PALAU DE LES ARTS
Publicado 26/9/2017 19:02:03CET

VALÈNCIA, 26 Sep. (EUROPA PRESS) -

El mestre Zubin Mehta ha ajornat per motius personals aliens al Palau de la Música de València, i per a després de l'estiu, la seua actuació prevista per al 10 d'abril de 2018 al capdavant del Maggio Musicale Fiorentino.

L'auditori valencià ha aconseguit programar en el seu lloc, concretament el 14 d'abril de 2018, una de les orquestres "més estimades pels melòmans com és la London Symphony Orchestra, baix la direcció de Susanna Mälkki, una directora finesa d'enorme projecció, principal directora convidada de la Filharmònica de Los Angeles, i que acaba de dirigir a la Filharmònica de Berlín amb gran èxit", destaca l'auditori muncipal en un comunicat.

En el programa es podrà escoltar obres mestres del gran repertori com el 'Concert per a violoncel' d'Edvard Elgar, que serà interpretat pel concertista Daniel Müller-Schott, i la 'Simfonia nº 5' de Jean Sibelius.

La London Symphony ha actuat en 15 ocasions en el Palau de la Música des que debutara el 1994, sent l'última visita al gener de 2012. Susanna Mälkki és violoncel·lista i directora, i va estar al capdavant de la Simfònica de Stavanger de 2002 a 2005 i titular de la Filharmònica d'Hèlsinki des del 2016, sent la primera dona a accedir a eixos càrrecs.

colaboracio