À Punt licita l'assistència tècnica per a l'engegada dels sistemes de ràdio i televisió

Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV
EUROPA PRESS
Publicado 26/9/2017 11:07:15CET

VALÈNCIA, 26 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha tret a licitació la prestació del servici d'assistència tècnica per a la posada en servici dels sistemes de ràdio i televisió d'À Punt, per un import abans d'impostos de 95.000 euros i a executar en la seu de Burjassot (València) en un termini d'execució de sis mesos.

Segons l'anunci de licitació publicat en la plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d'Hisenda, es tracta d'un procediment negociat amb publicitat amb tramitació urgent. Els interessats podran presentar ofertes fins al 5 d'octubre i els criteris d'adjudicació corresponen a l'oferta econòmica (60) i als anys d'experiència addicionals al mínim exigit (40).

D'altra banda, també s'ha publicat en la mateixa plataforma la licitació del subministrament dels equips necessaris per a codificar i multiplexar els nous canals autonòmics compostos per un programa en HD, tres programes SD i dos ràdios.

En este cas, l'import total s'estima en 229.900 euros i el termini d'execució és de 45 dies. El procediment és obert i la tramitació ordinària. Els interessats poden presentar les ofertes fins al 10 d'octubre.

colaboracio