Serrat assegura que la convocatòria del referèndum no és "transparent" i que margina a tota l'oposició

Joan Manuel Serrat estrena videoclip para 'Mediterráneo'
YOUTUBE
Publicado 22/9/2017 13:55:09CET

MADRID, 22 Sep. (EUROPA PRESS) -

El cantautor català Joan Manuel Serrat ha assegurat este divendres que la convocatòria del referèndum de l'1-O no és "transparent" i està creada gràcies a una llei elaborada "a esquenes" de tots els membres del Parlament contraris a la independència, marginant tant a l'esquerra com a la dreta.

Serrat ha fet estes declaracions durant la seua presentació de la gira 'El gusto es nuestro' a Xile, acompanyat per Ana Belén, Miguel Ríos i Víctor Manuel, on ha declarat tindre "els seus dubtes" sobre l'efectivitat del referèndum.

D'esta manera, s'ha mostrat escèptic sobre la logística entorn a la consulta de l'1-O. "Desconfie molt que puga haver-hi una distribució d'urnes i un control i comptabilitat d'estes urnes quan no hi ha un cens de votants clar", ha explicat.

Així, ha lamentat que estos esdeveniments estiguen "agitant el clima social", ja que, segons ell, tot això crea a Catalunya una fractura social de la qual costarà recuperar-se i ha explicat que esta convocatòria, declarada il·legal pel Tribunal Constitucional, arriba després d'un procés llarg centrat en la proclamació d'una república catalana independent, "un sentiment tan just com qualsevol altre" però, ara com ara, sense les condicions necessàries per votar.

colaboracio