Publicado 09/06/2023 15:54

Enrique Tomás: "El futur de l'alimentació és el delivery"

El director general d'Enrique Tomás, Enrique Tomás
EUROPA PRESS

Assegura que el pernil encara no és "al lloc que li correspon"

LA SEU D'URGELL (LLEIDA), 9 juny (EUROPA PRESS) -

El director general d'Enrique Tomás, Enrique Tomás, ha assegurat que "el futur de l'alimentació és el delivery", el qual s'ha ralentit, a parer seu.

Ho ha dit aquest dijous en la sessió 'Estratgies empresarials valentes' juntament amb el CEO de Munich Sports, Xavier Berneda, moderada per l'exembaixador d'Espanya a Andorra ngel Ros, i durant la 34a Trobada Empresarial del Pirineu.

Tomás ha explicat que, "tot i que sembli estrany, es consumeixen més entrepans de pernil amb caf amb llet que amb coca-cola" i, per aix, ha defensat els diferents formats del seu negoci que combina cafeteries amb la venda de pernil.

"La intenció és ser a tots aquells llocs on algú necessiti un entrep de pernil", ha sostingut Tomás, que ha posat d'exemple les estacions de tren o concerts.

A més a més, ha destacat la capacitat de creixement del seu negoci, que ha dit que "és gran" perqu, segons ell, el pernil ibric es pot fer a qualsevol lloc.

POSAR EL PERNIL "AL LLOC QUE LI CORRESPON"

"El meu somni és posar el pernil al lloc que li correspon, perqu encara no hi és", ha sostingut Enrique Tomás, que ha assegurat que és molt més que un producte, és una cultura i una manera de fer, en les seves paraules.

Pel que fa a la plantilla d'Enrique Tomás i la seva previsió de creixement, Tomás ha assegurat que és el seu repte: "Creixerem moltíssim en personal", ha dit.

Finalment, ha posat en valor el finanament bancari perqu el negoci pugui créixer.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés