Publicat 22/07/2014 12:57

La IGP Llonganissa de Vic va augmentar la producció un 2,2% el 2013 i va superar els 94.000 quilos

IGP Llonganissa de Vic
IGP LLONGANISSA DE VIC

BARCELONA, 22 jul. (EUROPA PRESS) -

La IGP Llonganissa de Vic va augmentar la producció un 2,2% el 2013 i va fabricar 237.200 peces, la qual cosa es tradueix en 94.300 quilograms, dels quals 79.800 s'han distribuït al mercat espanyol i els 11.000 restants a països de la Unió Europea.

El president de la IGP Llonganissa de Vic, Urbici Escudé, ha destacat que aquest producte, elaborat amb carn magra de porc, sal i pebre negre, ha experimentat un creixement que ha permès mantenir 255 llocs de treball, segons ha explicat en un comunicat aquest dimarts.

Vuit empreses componen actualment aquesta IGP: Embotits Artesans Can Duran, Embotits Salgot, Successors de J. Pont, Agroalimentària de Savassona (marca Fussimanya), Casa Riera Ordeix, Embotits Casolans Ca La Glòria (Casa Oms), Aliments i Embotits (Bon Vic) i Embotits Solà.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés