GIRONA, 22 de setembre (EUROPA PRESS)
L'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) acollirà des d'avui a la seva seu de Monells (Baix Empordà) el VII Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis, que se celebrarà fins al 22 d'octubre, segons ha informat l'IRTA.
Les classes, dividides en vuit mòduls, estan dirigides a tecnòlegs del sector carni i professionals d'altres especialitats alimentàries que vulguin formar-se en la cadena de la carn, des de la producció animal fins a l'envasament i comercialització dels productes carnis.
El curs, que combina classes teòriques i pràctiques, tractarà sobre aliments funcionals, factors nutricionals, elaboració de productes, microbiologia en la indústria càrnia, estàndards de seguretat alimentària, traçabilitat i certificacions d'exportació.
Les jornades estan organitzades per l'Agència Espanyola de Cooperació per al Desenvolupament (AECID), l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA) i l'IRTA.