Actualitzat 15/11/2008 11:49

Balaguer (La Noguera) celebra aquest cap de setmana la I Fira d'Alimentació i Salut sobre productes sostenibles

LLEIDA, 15 de novembre (EUROPA PRESS)

El recinte firal de Balaguer (La Noguera) acollirà al llarg d'aquest cap de setmana la primera edició de la Fira d'Alimentació i Salut, amb l'objectiu de defensar la biodiversitat i potenciar els productes sostenibles.

Durant el dissabte i el diumenge, els visitants podran assistir a conferències relacionades amb l'alimentació i provar degustacions de xocolata, trufa, arrossos, bacallà i oli, entre d'altres, així com comprar aliments artesans i ecològics.

Hi haurà conferències sobre al·lèrgies, transgènics i propietats d'aliments, plantes i herbes, a més de concursos de receptes antigues i tallers infantils de xocolata i alimentació sana.

La lliçó inaugural anirà a càrrec del cuiner Santi Santamaria i el certamen l'inaugurarà l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall. El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural clausurarà aquesta primera edició de la Fira d'Alimentació i Salut.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés