LLEIDA, 15 de novembre (EUROPA PRESS)
El recinte firal de Balaguer (La Noguera) acollirà al llarg d'aquest cap de setmana la primera edició de la Fira d'Alimentació i Salut, amb l'objectiu de defensar la biodiversitat i potenciar els productes sostenibles.
Durant el dissabte i el diumenge, els visitants podran assistir a conferències relacionades amb l'alimentació i provar degustacions de xocolata, trufa, arrossos, bacallà i oli, entre d'altres, així com comprar aliments artesans i ecològics.
Hi haurà conferències sobre al·lèrgies, transgènics i propietats d'aliments, plantes i herbes, a més de concursos de receptes antigues i tallers infantils de xocolata i alimentació sana.
La lliçó inaugural anirà a càrrec del cuiner Santi Santamaria i el certamen l'inaugurarà l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall. El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural clausurarà aquesta primera edició de la Fira d'Alimentació i Salut.