COLLBATÓ (BARCELONA), 21 de maig (EUROPA PRESS)
L'Ajuntament de Collbató organitzarà el proper dissabte 24 de maig el I Tast de la Cuina de Portals, una iniciativa que pretén difondre la gastronomia típica dels municipis situats als voltants de la muntanya de Montserrat. Els restauradors de Collbató donaran a conèixer als assistents els productes culinaris de l'entorn de Montserrat, com el tomàquet rosa o la mongeta del ganxet.
Segons han informat fonts municipals, pel preu de dos euros els assistents podran degustar els plats més característics de les cartes de sis restaurants de Collbató com els canelons, el bacallà amb alls tendres, els espinacs a la catalana o les broquetes de botifarró i escalivada.
El I Tast de la Cuina de Portals tindrà lloc a la plaça de l'Era de Collbató. En aquest mateix escenari, des de les 11.00 hores s'organitzarà un taller que explicarà d'una manera amena i educativa quin és el procés de fabricació de l'oli elaborat a Collbató, molt valorat per les seves característiques.