Actualitzat 11/03/2008 18:32

Els beneficis nutricionals de la llet no són prou coneguts per la població, segons un estudi

BARCELONA, 11 de març (EUROPA PRESS)

La població no coneix prou els beneficis nutricionals de la llet, segons l'estudi 'Actituds davant dels lactis' de la Federació Nacional d'Indústries Làcties (FeNIL), presentat avui en el marc de la Fira Alimentària'08, que se celebra a Barcelona fins al divendres.

La majoria dels enquestats percep la llet i els productes lactis com a equilibrats, nutritius, saludables, beneficiosos i importants, però la "confusió" comença quan s'avaluen les creences concretes sobre els seus valors nutricionals, segons la responsable del Pla de Nutrició, Comunicació i Salut de Productes Lactis, Almudena López.

"Tot i que existeix consens generalitzat pel que fa al seu paper en la prevenció de l'osteoporosi --93,3%-- o que no produeix acne --92,3%--, encara queda molt per fer en la comunicació dels seus beneficis nutricionals", ha assenyalat.

En aquest sentit, ha destacat el seu "alt valor nutricional" gràcies a la seva aportació energètica, proteica, mineral i vitamínica. El Pla de Nutrició, Comunicació i Salut de Productes Lactis ha començat ja a treballar amb professionals de la salut per desenvolupar documents divulgatius sobre els beneficis nutricionals i per a la salut del consum de lactis.

"Hem de treballar per recuperar la imatge de la llet i els lactis com a aliments saludables i començar pels professionals de la salut, proporcionant-los la informació necessària, ha assenyalat el director general de FeNIL, Luis Calabozo.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés