Dedica al Barça un reservat amb una barana original de l'antic estadi de les Corts
BARCELONA, 4 juny (EUROPA PRESS) -
El cuiner Fermí Puig obre aquest dimecres a Barcelona el seu propi restaurant al costat del cap de sala Alfred Romagosa, com a soci, i el cap de cuina Joaquim Soler, que pretén oferir qualitat "per a tots els públics", ha explicat el xef durant la presentació.
Com va predir Puig després del tancament del restaurant Drolma a l'hotel barceloní Majestic, ha acabat creant un establiment amb "bona cuina a l'abast de molta gent", amb una carta que actualitza la cuina tradicional catalana, mitjançant productes de proximitat però també inspirant-se en els d'altres zones i restaurants.
La carta anirà oferint trimestralment algun gran plat europeu ja històric en la gastronomia --començant per un parmentier de llamàntol--, i, al marge, s'oferirà un menú que anirà variant --35 euros al migdia i 45 a la nit--.
Entre els plats de la carta destaquen el caneló d'alvocat amb cranc real i maionesa, el lluç de palangre cuit al vapor amb verdures i oli d'oliva, agnolotti del Piemont, bullabessa de peix de roca, bacallà amb romescu i patates al llorer, i cabrit enfangat a la cullera.
El 'Fermí Puig' estarà obert de dimarts a dissabte al carrer Balmes al costat de l'avinguda Diagonal, amb una sala dissenyada per l'arquitecte Josep Maria Botey amb capacitat per a 70 persones, a més del reservat 'Les Corts', preparat per a 12 comensals.
El reservat està dedicat al FC Barcelona --el club del xef català--, amb una taula envoltada d'una barana original de fusta que estava a la llotja de l'antic estadi de les Corts i d'una gran televisió per veure partits de futbol.
Fermí Puig (Granollers 1959), descobridor de Ferran Adrià i cuiner del Bulli, va treballar després en grans restaurants de Barcelona, fins a liderar el Drolma, on ja ha tingut al seu actual soci, el cap de sala Alfred Romagosa.