Actualitzat 04/06/2013 23:10

Fermí Puig obre a Barcelona el seu propi restaurant amb el cap de sala Alfred Romagosa

Restaurant Fermí Puig (Barcelona)
EUROPA PRESS

Dedica al Barça un reservat amb una barana original de l'antic estadi de les Corts


BARCELONA, 4 juny (EUROPA PRESS) -

El cuiner Fermí Puig obre aquest dimecres a Barcelona el seu propi restaurant al costat del cap de sala Alfred Romagosa, com a soci, i el cap de cuina Joaquim Soler, que pretén oferir qualitat "per a tots els públics", ha explicat el xef durant la presentació.

Com va predir Puig després del tancament del restaurant Drolma a l'hotel barceloní Majestic, ha acabat creant un establiment amb "bona cuina a l'abast de molta gent", amb una carta que actualitza la cuina tradicional catalana, mitjançant productes de proximitat però també inspirant-se en els d'altres zones i restaurants.

La carta anirà oferint trimestralment algun gran plat europeu ja històric en la gastronomia --començant per un parmentier de llamàntol--, i, al marge, s'oferirà un menú que anirà variant --35 euros al migdia i 45 a la nit--.

Entre els plats de la carta destaquen el caneló d'alvocat amb cranc real i maionesa, el lluç de palangre cuit al vapor amb verdures i oli d'oliva, agnolotti del Piemont, bullabessa de peix de roca, bacallà amb romescu i patates al llorer, i cabrit enfangat a la cullera.

El 'Fermí Puig' estarà obert de dimarts a dissabte al carrer Balmes al costat de l'avinguda Diagonal, amb una sala dissenyada per l'arquitecte Josep Maria Botey amb capacitat per a 70 persones, a més del reservat 'Les Corts', preparat per a 12 comensals.

El reservat està dedicat al FC Barcelona --el club del xef català--, amb una taula envoltada d'una barana original de fusta que estava a la llotja de l'antic estadi de les Corts i d'una gran televisió per veure partits de futbol.

Fermí Puig (Granollers 1959), descobridor de Ferran Adrià i cuiner del Bulli, va treballar després en grans restaurants de Barcelona, fins a liderar el Drolma, on ja ha tingut al seu actual soci, el cap de sala Alfred Romagosa.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés