Actualitzat 20/03/2008 15:45

La Generalitat crea Tàstum, el Fòrum Agroalimentari de Catalunya

BARCELONA, 20 de març (EUROPA PRESS)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Joaquim Llena, ha presentat avui el Fòrum Agroalimentari de Catalunya Tàstum, que se celebrarà l'1 d'abril a Barcelona, amb l'objectiu de "posar en valor" el sector agroalimentari català "des del camp fins a la taula", ha explicat Llena.

L'objectiu del fòrum passa per afavorir la interrelació entre productors, trasformadors, distribuïdors i cuiners, així com propiciar un debat sobre les perspectives de futur del sector.

Alhora, la primera edició de Tàstum tindrà un panell de cuiners, que juntament amb les seves mares prepararan diferents plats per als més de 350 assistents que l'organització preveu que acudeixin a l'esdeveniment. Els xefs participants, tots amb estrelles Michelin, seran Nando Jubany, Joan Roca i Oriol Rovira.

El fòrum tindrà també una taula rodona que girarà al voltant al món de l'alimentació i la dieta mediterrània, i que tindrà la participació del director de TNS Worldpanel Iberia, Luis Simones; el president de Nestlé España, Josep Arcas; i el president del Consell General de Col·legis d'Economistes d'Espanya, Valentí Pich, entre d'altres.

Per a l'esdeveniment, el DAR unirà, sota el nom de Premis Tàstum Generalitat de Catalunya, l'entrega dels guardons premis a la Innovació Tecnològica Agrària (XIULA), creats el 2001, el premi al millor Jove Artesà Alimentari Innovador de l'any, i l'homenatge als Mestres Artesans de Catalunya.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés