Actualitzat 26/06/2008 15:36

L'Hospital de Granollers i Coaliment creen un projecte d'assessorament als consumidors per a una compra saludable

GRANOLLERS (VALLÈS ORIENTAL), 26 de juny (EUROPA PRESS)

L'Hospital General de Granollers (Vallès Oriental) i l'empresa de distribució d'aliments Coaliment (HD Covalco) han signat avui un acord de col·laboració pel qual un equip d'endocrins i nutricionistes independents avaluaran els aliments per assessorar de manera fiable els consumidors sobre els productes més saludables i beneficiosos.

Segons els responsables del projecte, es tracta d'una iniciativa pionera a Espanya, perquè per primera vegada una empresa de distribució d'aliments es compromet amb els consumidors per oferir informació "fiable, independent i amb rigor científic" sobre els productes.

Així, els aliments seran analitzats per l'equip de l'Observatori de la Salut del Doctor Carles Vallbona del Hospital de Granollers en un programa d'assessorament nutricional que permetrà al grup Coaliment fer campanyes d'informació, orientació i proposta de compra als clients.

Alhora, l'acord té per objectiu fomentar l'educació dietètica i els hàbits alimentaris, sobretot en el moment de la compra, perquè els aliments adquirits són "la font de la nostra dieta".

L'assessoria del grup de metges i nutricionistes serà present en totes les accions de promoció alimentària de Coaliment dirigides a la població en general, així com a població de risc o amb trastorns metabòlics com l'obesitat, la diabetis i la hipertensió arterial amb la finalitat de guiar millor l'elecció d'aliments.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés