BARCELONA, 22 oct. (EUROPA PRESS) -
El Mercat de Mercats de Barcelona ha reunit més de 100.000 persones en una edició que s'ha celebrat de divendres a diumenge per reivindicar la gastronomia de proximitat i sostenible que s'ha installat per primer cop a la plaa Catalunya.
Durant tres dies, 13 comerciants de diversos mercats de la ciutat s'han traslladat a l'esdeveniment amb els seus productes, des de fruites i verdures fins a especialitats, xarcuteria, carns i peixos, per donar-los a conixer, informa l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest diumenge.
La regidora de Comer, Restauració i Mercats de Barcelona, Raquel Gil, ha destacat que els mercats són garantia de "proximitat, qualitat i professionalitat".
Ha afirmat que "generen barri i fan que siguin més forts" i ha assegurat que aquesta edició ha estat un xit i un exemple de l'orgull que representen els mercats per a la ciutat.
Els assistents han pogut presenciar 'showcookings' dels germans Sergio i Javier Torres del restaurant Cuina Germans Torres; d'Oriol Castro del restaurant Disfrutar; d'Alejandra Ormeño d'Ají; de Raül Balam de Moments; de Francesc Beltri amb Nicolás de la Vega del restaurant Slow&Low i del xef Rafa de Bedoya de l'Aleia.