Actualitzat 06/12/2008 12:57

El propietari de 'La Bruixa d'Or' escriu un llibre d'autoajuda sobre la sort

BARCELONA, 6 de desembre (EUROPA PRESS)

El conegut venedor de loteria propietari de 'La Bruixa d'Or', Xavier Gabriel, ha publicat fa pocs dies 'Les 13 claus de la sort', un llibre en el qual recull la seva visió de la vida i que, amb nombrosos consells basats en l'optimisme, la il·lusió i l'autoconfiança, pretén ajudar al lector a aconseguir la seva pròpia sort.

Un dels homes que més sort ha repartit en tot el país des de Sort (Pallars Sobirà) assegura que la sort no existeix com a tal, sinó que és un cúmul de circumstàncies favorables al que qualsevol pot arribar seguint les claus i consells que el llibre ofereix.

Aplicant els 13 punts del llibre, l'autor afirma que és suficient per aconseguir que un pobre deixi de ser-ho i que un ric es converteixi en molt ric o que deixi de ser-ho. "Cal arriscar-se, ser constant i perseverant, en el joc de la loteria, però més encara en el joc de l'experiència de la vida".

Xavier Gabriel insisteix també en la importància de la confiança en un mateix, ja que "no esperar res de ningú significa esperar-lo tot d'un mateix. Tampoc no ens podem oblidar de la il·lusió", perquè sense ella "no seríem capaços de fer res, o pitjor encara, farà que les coses ens surtin pitjor".

L'optimisme és un altre requisit per arribar a la bona fortuna: "Mai pensis que la sort només toca als altres, pensa que tu seràs un dels altres quan arribi el moment". A més, suggereix mirar els problemes com a reptes, i els reptes com a objectius.

Un altre aspecte important és saber arriscar. Segons l'autor, quan les coses surten bé, els altres tendeixen a pensar que simplement has estat afortunats, sense reflexionar que, en un altre moment, la mateixa acció que et va dur a tenir sort t'hauria pogut enfonsar. "Deixa que et diguin que tens sort, però no t'ho creguis".

LA SORT EN LA LOTERIA

Aquestes actituds no només són importants en la vida, sinó que també són aspectes claus per triomfar en el joc, per tenir sort en ell. "Mai hem de deixar de ser positius; ens serveix per guanyar i, mentre no ho fem; farà que ens divertim fomentant l'esperit guanyador!"

Assegura que cal apostar pels números que suposem que ningú vol, els anomenats "números lletjos", com els que comencen en zero, els baixos i els acabats amb dues xifres baixes iguals. Cal trencar les normes de la rutina: "si et parlen del que ningú fa; fes-ho!"

Però, com ens podem imaginar, amb això no n'hi ha prou per fer-nos rics. Gabriel assegura que cal jugar setmanalment, ser fidel i insistent. Sens dubte, aquesta és la millor forma perquè la sort arribi, però també cal saber controlar-se. "Si tens això, ja ets un guanyador, perquè aconseguiràs aprendre què és el joc, i així s'aprèn a perdre i a guanyar, que no és res senzill".

I si algun dia aconseguim la sort i guanyem un gran premi, la reacció correcta és oblidar-se de qualsevol majestuositat per gaudir amb senzillesa de la grandesa del premi, "passar desapercebut perquè tot el món pensi que has perdut". Gens fàcil. De fet, el propietari de 'La Bruixa d'Or' assegura que el 65% dels supermilionaris nascuts de la seva administració no han sabut fer-ho.

ARRIBAR A LES ESTRELLES

Xavier Gabriel és un apassionat dels astres, planetes i constel·lacions des que tenia 12 anys. Ara, 39 anys després, es convertirà en el primer turista espacial de tot Espanya. "Això demostra que l'optimisme als 12 anys es pot convertir en un viatge galàctic als 50".

I és que l'autor està convençut que amb il·lusió tot es converteix en possible i, per tant, qualsevol somni es pot convertir en realitat.

Viatjar a l'espai és una experiència "única, que no té preu". De fet, considera que gastar-se --per a ell invertir-- 200.000 euros en aquest viatge és "ridícul" comparat amb els grans pressupostos que es mouen, per exemple, en el món de la publicitat.

De fet, assegura que el viatge espacial és una magnífica campanya publicitària, que li donarà notorietat internacional, donarà a conèixer a tot el món la seva fundació que ajuda a nens amb síndrome de Down i amb malalties inusuals, i el farà passar a la història per ser el primer català a trepitjar l'espai i el primer espanyol no professional en aconseguir-ho.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés