Actualitzat 15/12/2008 22:50

El RCD Espanyol recorrerà les expulsions de Mané i Rufete en el partit de dissabte contra el València

BARCELONA, 15 de desembre (EUROPA PRESS)

El RCD Espanyol ha anunciar aquesta tarda que presentarà al·legacions a l'acta del partit de la passada jornada de Lliga BBVA que el va enfrontar al València a Mestalla (2-1) recorrent les expulsions de l'entrenador blanc-i-blau Mané i del jugador Rufete.

L'Espanyol ha fet oficial l'al·legació, a través d'un comunicat, perquè considera injustes les dues expulsions, que d'alguna manera van influir a la derrota de l'equip 'periquito'.

Rufete va ser expulsat a la primera part per doble amonestació, en el minut 10 i el 38, en els dos casos per mans, en el primer, "impedint el pas d'un adversari" i en el segon, "tallant la possibilitat de ser jugada (la pilota) per un adversari", segons l'acta.

Per la seva banda, Mané, va ser expulsat al descans per esperar l'àrbitre Eduardo Iturralde González a la sortida del terreny de joc protestant l'expulsió de Rufete "deu metres fins a l'entrada del seu vestidor".

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés