Publicat 09/02/2018 11:05

Restauradors del passeig de Gràcia impulsen el festival gastronòmic 'Passeig Gourmets'

Presentació del festival gastronòmic 'Passeig Gourmets'
MAHALA NUUK

BARCELONA, 9 febr. (EUROPA PRESS) -

L'associació Passeig de Gràcia organitzarà el primer festival gastronòmic 'Passeig Gourmets' del 8 al 18 de març per oferir les propostes dels 20 restaurants "més destacats de la zona", ha informat en un comunicat.

El festival se centrarà en quatre activitats: la Ruta dels Plats, 12 plats variats per set euros; els Menús degustació, amb propostes d'entre 40 i 55 euros; la Cuina a quatre mans, vetllades gastronòmiques de parelles de xefs, i els Showcookings gratuïts.

En l'esdeveniment hi participaran els restaurants de l'Hotel Alma, Bocagrande, Cafè de la Pedrera, Hotel Casa Fuster, Hotel Claris, Farga Diagonal, La Vinoteca Torres, Mejestic Hotel & Spa, Hotel Mandarin Oriental Barcelona, Monument Hotel, Mordisco i l'Hotel Omm.

També hi col·laboraran El Principal de l'Eixample, Solmillo, Hotel The One Barcelona i el grup Tragaluz, i el president de l'associació Passeig de Gràcia, Luis Sans, ha explicat que l'objectiu és donar a conèixer el nivell i la varietat de l'oferta gastronòmica de la zona.

El festival compta amb el suport i el patrocini d'Estrella Damm, la Família Torres, i caves Gramona, i també hi participen l'aerolínia Vueling i el grup d'autocars Julià, que promouran el "turisme gastronòmic de qualitat".

L'organització ha destacat que la capital catalana és la ciutat amb més estrelles Michelin d'Espanya, i que només al passeig de Gràcia es concentren sis distincions --Lasarte (3 estrelles); Moments, a l'Hotel Mandarin Oriental (2 estrelles, i el Roca Moo de l'Hotel Omm (1 estrella)--.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés