Actualitzat 18/07/2013 12:40

El restaurant Can Fabes tancarà les portes el 31 d'agost

Muere el cocinero Santi Santamaria
EUROPA PRESS

BARCELONA, 18 jul. (EUROPA PRESS) -

El restaurant Can Fabes, posat en marxa a Sant Celoni (Barcelona) fa 32 anys pel cuiner Santi Santamaria --mort el febrer del 2011--, tancarà les portes el pròxim 31 d'agost a causa de les dificultats econòmiques per mantenir el negoci, ha informat la família en un comunicat.

"En el moment del comiat, per sobre de la tristesa, el sentiment que ens domina és la satisfacció", necessita la nota, que recorda que la recerca de la màxima qualitat i la perfecció de la cuina han presidit sempre el treball del local.

Can Fabes, que va arribar a tenir tres estrelles Michelin sota el lideratge de l'"ànima de la casa" Santamaria, assegura que se sent satisfet d'haver mantingut els valors i els ideals inculcats pel xef, tot i la seva absència.

"En aquests temps tan difícils per a la gran cuina del nostre país, Can Fabes manca de la viabilitat econòmica necessària per seguir amb un projecte basat en l'excel·lència, i per aquesta raó hem decidit posar el punt final a un dels capítols més brillants de la cuina catalana i europea dels últims vint-i-cinc anys", justifica el comunicat.

Tot i això, considera que "com totes les grans històries", Can Fabes seguirà existint en els projectes de totes les persones que han passat per la seva cuina, així com el record dels milers de comensals que han menjat al restaurant.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés