Actualitzat 29/05/2008 22:29

Santi Santamaria afirma que intentarà eliminar els additius industrials de la seva cuina

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONÈS), 29 de maig (EUROPA PRESS)

El cuiner Santi Santamaria ha admès avui que usa un "mínim" d'additius industrials, però en el futur intentarà "no deixar-ne cap". Així i tot, ha defensat que "no és el mateix que un cuiner utilitzi un additiu que el fet que faci avantguarda per utilitzar-lo".

Durant la presentació del seu llibre 'La cocina al desnudo' al restaurant Evo, que dirigeix a l'Hospitalet de Llobregat, ha defensat un altre cop que els restaurants donin a conèixer els productes que utilitzen, tot i que ha assegurat que en el seu cas no cal, "ja que els tomàquets són tomàquets i el llobarro és llobarro".

"A la cuina que faig cada dia hi ha el mínim d'additius industrials. I, si fins avui n'hi havia algun, intentaré no deixar-ne cap en els mesos que vindran".

Santamaria ha reafirmat que el seu llibre pretén reivindicar que els ciutadans estiguin informats del que hi ha als seus plats i denunciar que aquesta societat "canvia els aliments i els converteix en objectes".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés