L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONÈS), 29 de maig (EUROPA PRESS)
El cuiner Santi Santamaria ha admès avui que usa un "mínim" d'additius industrials, però en el futur intentarà "no deixar-ne cap". Així i tot, ha defensat que "no és el mateix que un cuiner utilitzi un additiu que el fet que faci avantguarda per utilitzar-lo".
Durant la presentació del seu llibre 'La cocina al desnudo' al restaurant Evo, que dirigeix a l'Hospitalet de Llobregat, ha defensat un altre cop que els restaurants donin a conèixer els productes que utilitzen, tot i que ha assegurat que en el seu cas no cal, "ja que els tomàquets són tomàquets i el llobarro és llobarro".
"A la cuina que faig cada dia hi ha el mínim d'additius industrials. I, si fins avui n'hi havia algun, intentaré no deixar-ne cap en els mesos que vindran".
Santamaria ha reafirmat que el seu llibre pretén reivindicar que els ciutadans estiguin informats del que hi ha als seus plats i denunciar que aquesta societat "canvia els aliments i els converteix en objectes".