Publicat 13/05/2019 18:25

El Tast a la Rambla tindr una zona per a la cuina de l'rea metropolitana de Barcelona

El Tast a la Rambla tindr una zona per a la cuina de l'rea metropolitana de Barcelona
TAST A LA RAMBLA - Archivo

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

La sisena edició del festival gastronmic Tast a la Rambla dedicar una nova zona a la cuina de l'rea metropolitana de Barcelona, en esdeveniment que se celebrar del 6 al 10 de juny, per aprofitar la festivitat de la Segona Pasqua.

En un comunicat aquest dilluns, l'organització ha detallat que el festival oferir més de 40 degustacions de restaurants i pastisseries de la ciutat, a més d'activitats gratutes com 'shoowcookings', tallers de cuina, tastos i actuacions musicals.

Tast a la Rambla comptar amb els xefs Carles Abellán, Carlota Claver, Christian Escrib, Germán Espinosa, Jordi Esteve, Xavier Franco, Nandu Jubany, Ariadna Julián, Meilan Kao, Fran López, Oscar Manresa, Ada Parellada, Paco Pérez, Carles Tejedor i Rafa Zafra.

Els establiments es dividiran en cinc rees: Cuina d'Autor, Pastisseria, Tapes i platets, Cuina Tradicional i Cuina Metropolitana, que comptar amb els restaurants Follia, de Sant Joan Despí; La Bonaigua, de Sant Just Desvern, i This & That Co., de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

L'organització --formada per Amics de la Rambla i Grup GSR--, preveu augmentar les 630.000 visites i 120.000 degustacions de l'anterior edició, i ha recordat que comptar novament amb personal del Casal dels Infants del Raval i amb alumnes de l'escola CETT.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés