Actualitzat 24/04/2008 15:48

Uns 400 universitaris espanyols es beneficiaran de les beques Fernando Alonso

BARCELONA, 24 d'abril (EUROPA PRESS)

Uns 400 universitaris de qualsevol nacionalitat que estudien a Espanya es beneficiaran de les beques Universia-Fernando Alonso, que avui ha presentat el pilot asturià a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), acompanyat pel president d'Universia i de Banco Santander, Emilio Botín, i el rector de la UPC, Antoni Giró, a més del director esportiu de l'equip Renault, Flavio Briatore.

Amb aquesta iniciativa, Universia, la xarxa universitària més gran del món de parla hispana i portuguesa, amb 1.070 universitats a onze països, adjudicarà 300 beques de 3.000 euros cadascuna i 100 més de pràctiques professionals dirigides a estudiants que desitgin seguir els seus estudis en una altra universitat fora d'Espanya.

Les primeres 300 places pretenen fomentar l'intercanvi cultural, i per optar a elles només es requereix presentar el currículum, a més d'un treball vinculat amb la seguretat viària.

Les 100 places per fer pràctiques professionals al Banco Santander tenen una retribució d'entre 600 i 1.000 euros mensuals, durant un període d'entre cinc i dotze mesos i les pot sol·licitar qualsevol estudiant matriculat en una universitat espanyola.

ESPERA UN BON RESULTAT.

Durant la presentació, el pilot Fernando Alonso espera reflectir en un bon resultat les millores que ha introduït Renault en l'R28 per a la disputa aquest cap de setmana del Gran Premi d'Espanya, quarta prova del Mundial de Fórmula 1, perquè ha guanyat "tres o quatre dècimes per volta", tot i que creu que els Ferrari, McLaren i BMW són "una mica inabastables" i que ha de lluitar per quedar entre els vuit primers i poder puntuar, perquè ara és "gairebé necessari".

Alonso ha confirmat que estrenarà en la carrera al Circuit de Catalunya el nou aleró davanter de l'R28, la coneguda 'aleta de tauró', amb la qual va fer alguns entrenaments la setmana passada a Montmeló, que també va provar altres millores, i ha explicat que "quantificar les millores en temps és difícil, tot i que podem haver guanyat tres o quatre dècimes per volta, però el que és important ara és saber quant han millorat els altres".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés