Actualizado 06/03/2017 14:55

14 participants es disputen la 28a edició del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí de Lleida

Agencia Catalana de Noticias
ACN

El jurat l'integren representants dels tres restaurants lleidatans amb estrella Michelin, a més del guanyador de la darrera edició del certamen

ACN

Lleida.-L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida és l'escenari aquest dilluns de la 28a edició del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí. Enguany el certamen, organitzat per la Federació d'Hostaleria de Lleida amb la col·laboració de l'Escola d'Hoteleria, compta amb 14 participants inscrits, tots ells menors de 29 anys i procedents de diferents restaurants i hotels de la demarcació de Lleida, així com de la mateixa Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, els quals hauran de demostrar la seva creativitat i tècnica a la cuina. L'objectiu del concurs, un dels concursos de cuina més antics i consolidats a Catalunya, és promoure la creativitat culinària i les possibilitats dels productes locals lleidatans. En aquesta edició, els participants hauran d'elaborar un plat amb principal amb espatlla de xai, i uns postres amb pera de Lleida. El jurat del concurs l'integren els xefs dels tres restaurants lleidatans amb estrella Michelin: Xixo Castaño del Malena de Gimenells, Zaraida Cotonat del Fogony de Sort, Robert Vidal de La Boscana de Bellvís, a més d'Albert Capdevila, guanyador del Concurs Angel Moncusí 2016. Així mateix, Jordi Pallàs del restaurant Aimia (Lleida) i Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela (Lleida), composen el jurat tècnic.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés