Publicado 24/02/2017 13:52CET

Un error de Google desconnecta de la seva sessió a usuaris de tot el món

Google
PIXABAY

MADRID, 24 Feb. (Portaltic/EP) -

Des d'aquest dijous 23 de febrer, milers d'usuaris de comptes de Google de tot el món estan sent avisats de forma sobtada que la seva sessió s'ha desconnectat i que han de tornar a introduir la seva contrasenya en tots els comptes i en els dispositius afectats.

L'inesperat del missatge de connexió ha portat molts usuaris a pensar que es tractava d'un accés no autoritzat al seu compte i que havien sofert un pirateig informàtic. La desconnexió ha afectat els comptes de Google en totes les seves eines: Gmail, YouTube, Google+, Drive, Maps, entre d'altres.

Davant la confusió inicial, Google ha avisat a través del seu fòrum d'ajuda que l'error no es deu a un error de seguretat. "Estem investigant, però no és necessari preocupar-se: no hi ha indicis que connectin això amb 'phishing' o altres amenaces de seguretat en els comptes", ha expressat una treballadora de la companyia.

Per connectar els comptes de Google de forma més ràpida, en lloc de fer-ho compte per compte i dispositiu per dispositiu, Google recomana els qui han sofert aquests problemes que es validin des de la web central dels comptes google, accounts.google.com.

A través del seu perfil de Twitter, Google ha volgut també calmar els afectats pel tancament de sessió: "Sabem que alguns de vosaltres heu tingut problemes en validar-vos avui. Per favor, intenteu-ho una altra vegada ara. Estigueu tranquils - la seguretat del vostre compte no està afectada".

Para leer más

Europa Press Comunicados Empresas