Publicado 14/09/2017 18:14CET

YoMo Barcelona tornarà al MWC 2018 per fomentar la ciència i tecnologia

YOMO
YOMO

BARCELONA, 14 Sep. (EUROPA PRESS) -

La GSMA i el Mobile World Congress Barcelona (MWC) han anunciat aquest dijous que el Youth Mobile Festival Barcelona (YoMo Barcelona) tornarà al MWC 2018 per seguir motivant a la futures generacions en l'estudi i formació en ciència, tecnologia, enginyeria, disseny i matemàtiques.

En un comunicat, la GSMA i del MWC han recordat que aquestes disciplines són conegudes en anglès amb les sigles Steam, que estaran presents en aquest saló entre el 26 de febrer i l'1 de març de 2018 en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

El director executiu de la GSMA, John Hoffman, s'ha mostrat "encantat que YoMo torni al Mobile World Congress 2018", i espera que milers de joves assisteixin a l'espai per conèixer les opcions professionals disponibles en els ecosistemes del Steam i de la tecnologia mòbil.

Segons l'organització, més de 17.000 estudiants i 3.000 educadors de tota Espanya es traslladaran a Barcelona durant la celebració del saló i comptarà amb exposicions educatives, conferències, tallers interactius i activitats pràctiques.

YoMo compta amb la col·laboració d'entitats locals, regionals i europees, incloent la Generalitat de Catalunya, organitzacions de la indústria Steam i institucions professionals.

Para leer más

Europa Press Comunicados Empresas