Publicat 30/06/2022 16:58

Caprabo celebra la I Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat dedicada al tomàquet

Imatge de la I Jornada Gastronmica de Productes de Proximitat dedicada al tomquet
DAVID AIROB - CAPRABO

BARCELONA, 30 juny (EUROPA PRESS) -

Caprabo ha celebrat la I Jornada Gastronmica de Productes de Proximitat dedicada al tomquet a l'espai Chef Caprabo de L'Illa Diagonal, segons un comunicat de la cadena aquest dijous.

La jornada s'emmarca en el Programa de Proximitat per Comarques de Caprabo, que té com a objectiu posar en valor els productes de proximitat, de qualitat i de temporada, i l'esdeveniment coincideix amb l'inici de la temporada del tomquet.

La trobada ha comptat amb un 'showcooking' a crrec del xef Harry Wieding, del restaurant Cal Mut de Blanes (Girona), que ha cuinat tres receptes amb tomquet de base.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés