Publicat 25/01/2023 15:56

La DO Cava presenta en la Barcelona Wine Week 2023 tastos de caves "de màxim nivell"

Pedro Ballesteros, Roberto Duran, Álvaro Prieto i David Arauz
D.O. CAVA

BARCELONA, 25 gen. (EUROPA PRESS) -

La Denominació d'Origen (DO) Cava presentar tastos de caves "de mxim nivell" en la Barcelona Wine Week 2023, que se celebra del 6 al 8 de febrer al recinte de Montjuc de Fira de Barcelona, informa aquest dimecres en un comunicat.

El primer dia de la fira el sommelier en cap del club privat Pall Mall 67 de Singapur, Roberto Durán, i el deg de Masters of Wine d'Espanya, Pedro Ballesteros, dirigiran en primícia una degustació de 14 caves d'elaboradors integrals de la denominació d'origen.

El dimarts 7, el xef i el sommelier del restaurant Zuara Sushi, David Arauz i Álvaro Prieto, oferiran un tast que "fusionar la particularitat de la cuina japonesa amb l'extraordinria versatilitat gastronmica del cava".

La zona de la DO Cava comptar amb un total de 37 elaboradors i un estand informatiu, a més de collaborar amb ICEX España Exportaciones e Inversiones en un programa de missió inversa a Espanya.

Segons el president de la DO Cava, Javier Pagés, amb aquest programa "es dona a conixer des del seu origen la posada en prctica de les últimes novetats, fruit de la histrica aposta per la qualitat en diferents mercats internacionals com els Estats Units, el Regne Unit, el Japó i Polnia".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés