El Manchester City resol l'eliminatòria en l'anada

El Manchester City derrota al Basilea en Champions
ACTION IMAGES VIA REUTERS / ANDREW BOYERS

MADRID, 14 febr. (EUROPA PRESS) -

El Manchester City ha deixat resolta l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions després de golejar el Basilea (0-4) en un partit sense intriga que ha quedat decidit a la mitja hora de partit, quan el líder de la Premier League ha marcat els tres primers gols al St.Jakob-Park.

Els jugadors de Pep Guardiola han resolt l'eliminatòria per la via ràpida en la primera part. En només 23 minuts el quadre 'citizen' ha sentenciat un Basilea que viatjarà a Manchester, d'aquí a tres setmanes, amb escasses possibilitats i que necessitarà un miracle si volen ser presents en el bombo dels quarts de final.

Durant la segona meitat l'equip de Guardiola -capdavanter sobrat a Anglaterra- ha aixecat el peu de l'accelerador i ha aprofitat per donar minuts a David Silva, qui ha preferit reservar i que s'ha recueprat abans del previst, i que també ha gaudit de més de mitja hora per guanyar sensacions.

El ritme del City ha estat suficient per marcar un altre gol. Una altra vegada Gündogan, aquest cop amb un xut arquejat davant el qual res no ha pogut fer Vaclik. El 0-4 ha posat la cirereta a un partit que ha tingut més oportunitats en la mitja hora final, però ni els de Raphaël Wicky, ni els de Guardiola han canviat el marcador.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés