Actualitzat 05/11/2008 19:47

La fira Catavins de Sabadell (Vallès Occidental) reuneix 60 empreses del sector en la seva primera edició

SABADELL (VALLÈS OCCIDENTAL), 5 de novembre (EUROPA PRESS)

La Fira de Sabadell (Vallès Occidental) organitzarà per primera vegada una fira dedicada a la cultura del vi, que sota el nom de Catavins acollirà entre el 14 i el 16 de novembre a més de 60 empreses, cellers i caves especialitzades, així com unes 20 activitats.

L'esdeveniment està dirigit tant a professionals com al públic en general, amb l'objectiu de donar a conèixer el vi en "totes les seves facetes", segons ha destacat avui el membre del comitè organitzador Josep Minguell.

Tot i que Catavins neix amb aquesta primera edició, el gerent de Fira de Sabadell, Josep Abellán, ha assegurat que l'objectiu és "consolidar aquesta fira com un referent en el món del vi".

Per aquesta raó, l'esdeveniment tindrà l'impuls de noms propis com el sommelier Marcel Gogori i el cuiner Isma Prados, així com dels sommeliers del restaurant de Ferran Andrià El Bulli.

VI I CUINA

Per a aquesta primera edició, la cita se centrarà en la relació entre el vi i la cuina, de manera que el programa tindrà activitats com tallers de cuina, una conferència sobre la importància de les copes i diferents tastos.

També es faran menús de degustació de plats elaborats amb vi i se celebraran les VI jornades Gastronòmiques de Sabadell i Vallès, que duraran fins al 23 de novembre.

Per la seva banda, els diferents cellers i caves participants habilitaran tastos en els seus estands, que se sumaran als diferents concursos i conferències organitzades per abraçar tots els aspectes del món del vi.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés