Actualitzat 28/05/2018 14:08

El llibre 'Què beure quan no beus', rep un premi del Gourmand World Cookbook Awards

Meritxell Falgueras
EDICIONES URANO

BARCELONA, 28 maig (EUROPA PRESS) -

El llibre 'Què beure quan no beus' (Entramat), de la periodista Meritxell Falgueras, ha guanyat el premi a la millor obra en la categoria dedicada a begudes no alcohòliques del Gourmand World Cookbook Awards, ha informat l'editorial d'aquest llibre en castellà, Urano, aquest dilluns en un comunicat.

El llibre és una guia de les begudes sense alcohol i presenta diferents propostes fredes o calentes per a les persones que desitgen experimentar les originals possibilitats que ofereix el món 'zero'.

Els premis, que es van lliurar dissabte passat a la Xina, van néixer el 1995 de la mà d'Edouard Cointreau i estan considerats com els Oscar de la gastronomia.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés