LLEIDA, 14 febr. (EUROPA PRESS) -
L'experiència 'Immersió al Món de l'Oli' de La Granadella (Lleida), que inclou un esmorzar de brasa, la collita tradicional d'olives, tastos d'olis i menjar d'homenatge a l'oli verge extra i a la cuina local que s'ofereix durant la temporada de collita --al novembre i desembre--, ha estat seleccionada per representar l'oleoturisme i l'oli d'oliva verge extra a Catalunya en el projecte europeu de patrimoni gastronòmic Medfest.
La campanya l'organitzen tots els anys l'agència de viatges Olea Soul i el Museu i Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, ha informat el centre en un comunicat.
El programa Medfest-Culinary Heritage Experiences recull iniciatives relacionades amb el patrimoni gastronòmic que van des de l'oferta museística, rutes, serveis turístics i fires i esdeveniments, està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i participada per vuit països: Eslovènia, Itàlia, França, Portugal, Grècia, Xipre, Croàcia i Espanya, representada per Catalunya.