Publicado 16/06/2021 18:46CET

El 99,18% dels xiquets de tres anys aniran a centres escollits per les seues famílies

Archivo - Arxiu - Aula escolar
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA - Archivo

   VALÈNCIA, 16 juny (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria d'Educació ha publicat les llistes provisionals d'admesos en els centres educatius sostinguts amb fons públics d'Infantil i Primària per al curs 2021-2022, que reflecteixen que el 99,18% dels xiquets i xiquetes de tres anys aniran a centres escollits per les seues famílies.

   Les llistes es poden consultar en el portal de la Conselleria d'Educació en l'apartat 'Llistes provisionals', segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

   Després d'haver fet la baremació de totes les sol·licituds d'admissió que han realitzat les famílies en els centres sostinguts amb fons públics, s'ha pogut comprovar que el 99,18% dels xiquets i xiquetes han sigut admesos en Infantil de tres anys en algun dels centres que havien escollit les seues famílies.

   Quant al percentatge d'admesos provisionals en primera o segona opció, la xifra és del 97,93%, quasi un punt més pel que fa a l'any passat, que se situava en el 96,95%.

   En les comarques d'Alacant, el percentatge d'admesos en alguna de les opcions que han triat les famílies per a Infantil de 3 anys ha sigut del 98,97%, i en la primera o segona opció, el 97,91%. En les comarques de Castelló, el resultat és del 99,33% en alguna de les opcions triades i del 98,74% en primera o segona opció. En el cas de les comarques de València, se situen en un 99,29% de les opcions escollides i el 97,76% en primera o segona opció.

   El període per a presentar reclamacions és fins a les 23.59 hores del 18 de juny i aquesta gestió es realitza de manera fàcil i senzilla en el portal clicant en l'apartat 'Al·legacions'.

   El 30 de juny es publicaran les llistes definitives i de l'1 al 16 de juliol es procedirà a la matriculació efectiva per al pròxim curs.

colaboracio