Publicado 27/09/2021 14:35CET

El 99,8% dels grups d'alumnes acaba sense incidències la quarta setmana de setembre

Dos xiquetes assegudes en una de les aules del col·legi Les Arts
Jorge Gil - Europa Press

   VALÈNCIA, 27 set. (EURPA PRESS) -

   El 99,8% dels grups han seguit les classes presencials sense que s'haja presentat cap incidència relacionada amb la pandèmia en la quarta setmana de setembre, mentre que les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 64 grups de 44 centres educatius, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

   D'aquesta manera, el 97,7% dels centres educatius ha conclòs la setmana sense cap aula confinada i s'ha determinat el confinament de 48 grups de 30 centres educatius.

   A més, s'han desconfinat 17 grups de 14 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 16 grups de 14 centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 64 aules de 44 centres educatius.

   Entre la població escolar d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP s'han detectat un 0,01% de positius actius del total de l'alumnat i Salut Pública ha establit l'aïllament preventiu perquè han sigut contacte estret amb positius, d'un 0,1% d'alumnes.

   Pel que fa al personal docent, s'ha confirmat un 0,03% de positius actius del total del professorat i s'ha determinat l'aïllament preventiu d'un 0,03 % del professorat, segons les mateixes fonts.

   Per comarques, el 97% dels centres educatius de les comarques d'Alacant no té cap grup confinat i el 99,8% dels grups rep classes presencials amb total normalitat. Durant la passada setmana, a les comarques d'Alacant, s'han confinat 21 grups de 15 centres, s'han desconfinat 8 grups de 7 centres educatius i romanen confinats, d'altres setmanes, 5 grups d'altres centres educatius.

   Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques d'Alacant és de 26 aules de 20 centres educatius, s'ha registrat un 0,02% de casos positius en l'alumnat i s'ha determinat l'aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d'un 0,2% d'alumnes. Pel que fa al professorat, a les comarques d'Alacant s'ha registrat un 0,03% de docents positius actius i s'ha determinat l'aïllament preventiu d'un 0,03% del professorat.

CASTELLÓ I VALÈNCIA

   En les comarques de Castelló, el 97,3% dels centres educatius no té cap grup confinat i el 99,8% dels grups fa classes presencials sense problemes. Al llarg de la setmana passada, en les comarques de Castelló, s'ha determinat el confinament de 9 grups de 6 centres educatiu, s'han desconfinat 2 grups d'un centre i roman confinat, d'altres setmanes, un grup d'un centre educatiu.

   Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 10 aules de 7 centres educatius, hi ha un 0,02% de positius actius del total de l'alumnat i s'ha determinat l'aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d'un 0,2% d'alumnes.Pel que fa al professorat de les comarques de Castelló, s'ha registrat un 0,03% de positius actius i s'ha determinat l'aïllament preventiu d'un 0,02% del professorat.

   Finalment, a les comarques de València, el 98,3 % dels centres educatius no té cap grup escolar confinat i el 99,9% dels grups fa classes presencials amb total normalitat. Durant la setmana passada, en les comarques de València s'ha determinat el confinament de 18 grups de 9 centres educatius, s'han desconfinat 7 grups de 6 centres educatius i romanen confinats, d'altres setmanes, 10 grups de 8 centres educatius.

   Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 28 aules de 17 centres educatius, hi ha un 0,01% de positius actius i s'ha determinat l'aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d'un 0,1% d'alumnes. Quant al professorat, en les comarques de València, s'ha registrat un 0,03% de positius actius i s'ha determinat l'aïllament preventiu d'un 0,03% del professorat.

Contador
colaboracio