Abdennour fitxa pel Kayserispor després de rescindir contracte amb el València

Publicado 11/7/2019 15:54:45CET
VALENCIA CF - Archivo

BARCELONA, 11 Jul. (EUROPA PRESS) -

El jugador tunecí Aymen Abdennour, de 29 anys, firmarà amb el Kayserispor turc i emprendrà un nou repte en la seua carrera després de rescindir el contracte que tenia vigent fins a juny de 2020 amb el València CF.

"El València CF i el Kayserispor han arribat a un acord pel qual el futbolista Aymen Abdennour jugarà en el club turc després d'haver rescindit el seu contracte amb el València Club de Futbol", va manifestar el club xe en un comunicat.

Abdennour ha jugat únicament 43 partits com a valencianista en les seus dos primeres temporades, des que va arribar al club a l'agost de 2015 procedent del Mònaco i després del pagament de 22 milions d'euros.

Les dos últimes campanyes les ha disputat en qualitat de cedit en l'Olympique de Marsella, encara que tan sols va disputar 14 trobades entre totes les competicions en la temporada 2017-18, quedant inèdit en el passat curs.

Malgrat tindre contracte amb el València CF fins a final d'aquesta nova temporada, en 2020, el central tunecí ha optat per rescindir el seu contracte i firmar pel Kayserispor, dècim en l'última Superliga de Turquia.

colaboracio