Un accident entre dos camions i dos turismes provoca retencions a l'A-7 i a la CV-35

Publicado: miércoles, 30 noviembre 2022 18:54

   VALÈNCIA, 30 Nov. (EUROPA PRESS) -

   Un accident entre dos camions i dos turismes registrat aquest dimecres a la vesprada en l'A-7, al seu pas per Godella (València), està provocant retencions de més de deu quilòmetres en aquesta via i de diferent consideració en la CV-35 i en altres carreteres pròximes, segons ha informat a Europa Press el Centre de Gestió de Trànsit.

   El sinistre s'ha produït sobre les 16.10 hores i les retencions de trànsit es mantenien sobre les 18.30 hores. A eixa hora eren d'uns dotze quilòmetres en sentit Barcelona, com a conseqüència de la col·lisió, i d'altres dotze quilòmetres en sentit Alacant en ralentir-se la circulació per l'anomenat 'efecte dotor', que porta als conductors a transitar més a poc a poc per a observar l'incident.

   L'accident ha tingut lloc a l'altura del quilòmetre 323 de la A-7, en sentit Barcelona, ha detallat el Centre de Gestió de Trànsit. L'autovia CV-35 s'ha vist afectada pel sinistre a causa que l'entrada a la A-7 s'anava col·lapsant, així com altres vies d'accés a aquesta última.

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià