Publicado 06/05/2021 14:27CET

Una adaptació del Lazarillo de Tormes amb rap i flow arriba a la Sala Off de València amb 'Lázaro'

L'adaptació del Lazarillo de Tormes a dalt en forma de rap a la Sala Off amb 'Lázaro'
SALA OFF

   VALÈNCIA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

   La Sala Off de València estrenarà dissabte que ve 8 de maig 'Lázaro', una adaptació lliure de la clàssica novel·la picaresca 'El Lazarillo de Tormes' que acompanyarà al públic durant els caps de setmana fins al dia 23 de maig. Es tracta d'una proposta molt atractiva per als espectadors joves que no els deixarà gens indiferents", auguren des de l'espai cultural.

   En aquest 'Lázaro', el protagonista "comparteix la seua història i la seua litrona". Explica com va canviant d'amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els de el XVI. L'espavilat, es porta al seu col·lega Marco, que fa música. "Ja que ens explica les seues penes, almenys que tinguen una mica de flow", expliquen els responsables de la iniciativa.

   És, a més, una versió llarga de la peça presentada en Russafa Escènica l'any 2019 i l'èxit de la qual li va valdre el premi SGAE en la IX Edició d'aquest festival.

   El seu autor, director i intèrpret, Roberto Hoyo, és "una de les joves promeses del teatre valencià" i es va guanyar l'aplaudiment del jurat per aquesta obra quant a la seua innovació en el llenguatge escènic, el contrast entre els llenguatges clàssics i actuals, així com la possibilitat d'investigació a nivell actoral i dramatúrgic, ressalten des de la Sala Off.

colaboracio