Agramunt denuncia una "caça de bruixes" amb l'"inquisitorial" informe del Consell d'Europa que l'acusa de corrupció

Pedro Agramunt, senador del PP
AGRAMUNT - Arxiu - Archivo
Publicado 24/4/2018 12:57:12CET

MADRID, 24 Abr. (EUROPA PRESS) -

L'expresident de l'Assemblea del Consell d'Europa i actual senador del PP, Pedro Agramunt, ha contestat a la Comissió independent que investiga suposats casos de corrupció que les conclusions que assenyala en el seu informe, en les quals s'indica que Agramunt va ser partícip d'"activitat de naturalesa corrupta", són un "atac contra els seus drets civils" i "traspassa tots els límits de l'Estat de Dret". Ha qualificat l'informe d'"inquisitorial" i d'estar basat en "manipulacions".

"Tot allò que s'ha dit en relació a la meua persona en aquests dos dies, davant l'absència d'evidències, són falsedats que els seus autors reconeixen estar basades en sospites sense cap classe d'evidència o fonament", ha denunciat en un comunicat de la seua oficina a Estrasburg.

Agramunt qualifica de "manipulacions", "faules" i "rumors interessats" els casos de suposada corrupció que assenyala la investigació, i critica l'esperit de l'informe dient que es basa en "una actitud clarament inquisitorial el mètode de la qual recorda a l'Edat Mitjana". I convida els autors de l'informe a què si existeixen proves "allò procedent" és posar-les en coneixement dels tribunals.

El senador valencià denúncia que hi ha una "caça de bruixes" per part d'alguns membres del Secretariat, d'alguns parlamentaris i d'algunes organitzacions "amb una agenda política molt clara" cap a la seua persona. I recalca que després d'anys d'atacs està orgullós de poder dir que no han aconseguit demostrar cap acusació: "No hi ha res que puguen provar contra mi", apunta.

colaboracio