Publicado 26/01/2022 18:55

Alacant expressa la seua repulsa per l'assassinat masclista de Torrevella: "És la pitjor violència"

Alacant expressa la seua repulsa per l'assassinat masclista de Torrevella
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

   ALACANT, 26 gen. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament d'Alacant ha guardat aquest dimecres un minut de silenci a les portes del consistori en senyal de "repulsa" per l'assassinat d'una dona a les mans de la seua parella a Torrevella el passat mes d'octubre, que en les últimes hores s'ha confirmat per part del Ministeri d'Igualtat com un nou cas de violència masclista.

   "Nostra més absoluta condemna a la pitjor de les violències que vivim amb massa freqüència", ha destacat l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, al final de l'acte. Així mateix, ha afegit que "baixarem la guàrdia, ni ens relaxarem, en la lluita constant que hem de mantindre per a eradicar la violència de gènere", segons un comunicat del consistori.

   El primer edil ha destacat que l'Ajuntament tornarà a guardar un minut de silenci en el Ple ordinari d'aquest dijous "per aquesta última víctima de Torrevella i per totes les que s'han registrat des de l'última sessió plenària". Així, ha recalcat la importància del missatge de "lluita constant i sense descans" contra la violència de gènere i de solidaritat amb les víctimes i els seus familiars.

   Igualment, en localitats com Elx, El Campello i Benidorm s'han sumat aquest dimecres al minut de silenci per a mostrar la seua "repulsa" als fets.