Almenys 2.500 persones continuen desaparegudes després del pas de l'huracà 'Dorian' per les Bahames

Publicado 12/9/2019 11:41:25CET
Robin Loznak/ZUMA Wire/dpa

NASÁU, 12 Sep. (Reuters/EP) -

Almenys 2.500 persones continuen desaparegudes després del pas de l'huracà 'Dorian' per les Bahames, una xifra que podria incloure molts d'aquells que s'han vist obligats a desplaçar-se i acudir a diversos refugis a l'arxipèlag, segons han informat les autoritats.

Més d'una setmana després que l'huracà de categoria 5 colpejara principalment les illes d'Ábaco i Gran Bahama, el nombre de persones desaparegudes suposa un nou símptoma que la xifra de morts a causa del fenomen meteorològic podria ser significativament major dels 50 morts registrats fins al moment.

"La llista de desapareguts encara no ha sigut contrastada amb les dades del Govern d'aquells que estan quedant-se en refugis o han sigut evacuats", ha dit el portaveu de l'Agència de Gestió d'Emergències Carl Smith durant una roda de premsa. "El processament de les dades s'està duent a terme", ha afegit.

Moltes persones a Nasáu, la capital de les Bahames, segueixen buscant familiars i amics als qui no han vist des que va arribar la tempestat.

Contador
colaboracio