Una alumna valenciana aconsegueix la perfecció: un 10 en tots els exàmens de Selectivitat

L'estudiant valenciana Ana Ballester
CEDIDA/F.BALLESTER
Publicado 15/6/2018 17:58:23CET

VALÈNCIA, 15 Jun. (EUROPA PRESS) -

Una alumna valenciana, Ana Ballester, ha aconseguit fer unes proves d'accés a la universitat perfectes, ja que ha aconseguit la màxima puntuació de 14 en tots els exàmens. La jove de 17 anys assegura que, encara que tenia "bones sensacions", es troba en "xoc", ja que no s'esperava un resultat tan excel·lent.

Així ho ha explicat a Europa Press aquesta futura alumna d'Enginyeria Industrial, que confessa que encara no s'acaba de creure el que li ha passat i que ara pot gaudir, després de les jornades intenses d'exàmens, del viatge de finalització de curs juntament amb la resta de companys de classe.

Ballester ha cursat estudis en el Col·legi Gran Asociación de València, que ha felicitat aquesta jove i la resta dels seus alumnes amb un missatge penjat en xarxes socials: "El cent per cent dels nostres alumnes han aprovat la PAU! A més, la nostra alumna Ana Ballester ha obtingut una qualificació de 14 en aquestes proves, la màxima que és possible obtindre; de moment, a l'espera dels resultats de la resta de comunitats, la més alta de tota Espanya".

Ana Ballester assegura que la seua assignatura preferida "sempre han sigut les Matemàtiques" però li agraden "les Ciències en general". Seguint el consell del seu pare, professor universitari, se'n va a decantar per la titulació d'Enginyeria Industrial, que s'imparteix en la Universitat Politècnica de València (UPV), amb moltes possibilitats d'especialització en un futur. En aquest sentit, avança que se sent atreta pel camp de les energies renovables.

L'estudiant ha agraït moltíssim el suport que li ha donat la seua família i ha asseverat que aquestes notes són un premi a l'esforç realitzat.

colaboracio