Amanda Sampedro: "Ens quedem amb què moltes xiquetes i xiquets ens poden veure ja com a referents"

Publicado 25/6/2019 15:02:01CET
Sebastian Gollnow/dpa

MADRID, 25 Jun. (EUROPA PRESS) -

La migcampista de la selecció espanyola Amanda Sampedro s'ha mostrat una miqueta sorpresa per l'expectació alçada al voltant del retorn de l'equip malgrat la seua eliminació en els octaus de final del Mundial de França després de "fer front a la millor del món", i ha celebrat que tot serveix perquè "moltes xiquetes i molts xiquets" puguen tindre-les com a "referents".

"Sorprén", ha dit Sampedro a l'aeroport Adolfo Suárez-Madrid-Barajas davant la gran quantitat de mitjans congregats pel seu retorn de França. "No sabíem que hi havia tanta expectació perquè allí estàvem en una bambolla i concentrades en els entrenaments i en els partits, no sabíem que no esperava açò", ha afegit.

La madrilenya recorda que ja tenien clar que aquesta Copa del Món "marcava un punt d'inflexió a nivell social i de mitjans", després de les bones audiències que han tingut els seus partits. "Allò bonic i amb el que ens quedem és que moltes xiquetes i molts xiquets ens poden veure com a referents i que molta gent ens ha vist per la tele", ha subratllat.

"Li jugàrem a la millor selecció del món de tu a tu i va ser una pena que se'ns escapara per un xicotet detall, però ens anàrem amb el cap alt i açò ens serveix per a aprendre. Ja només pensem en l'Europeu", remarca la jugadora de l'Atlètic de Madrid.

Ha confessat que fa "ràbia" l'eliminació i la forma en què es va produir. "Volíem estar en quarts i vam donar la cara davant la campiona del món i per a mi la millor selecció del Mundial. Fa ràbia perquè el penal va ser una mica dubtós, sembla que fins i tot a elles ho reconeixen, però així és el futbol i ara toca recarregar piles i desconnectar", ha admés.

Contador
colaboracio