Publicado 16/04/2021 11:41CET

Anaya continuarà en el seu càrrec en l'executiva provincial del PP a València fins que es convoque el congrés

Archivo - Arxiu - L'alcalde d'Aiora i coordinador general del PP de la província de València, José Vicente Anaya
AYUNTAMIENTO DE AYORA - Archivo

   VALÈNCIA, 16 abr. (EUROPA PRESS) -

   L'alcalde d'Aiora i candidat a la presidència del PPCV, José Vicente Anaya, continuarà en el càrrec en l'executiva provincial de la formació a València fins que es convoque el Congrés regional.

   Així ho ha anunciat el president del PP provincial, Vicente Mompó, que ha convocat un ple "extraordinari i urgent" per a remodelar la cúpula directiva, a la qual s'incorporen l'alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell; i la portaveu a Llíria, Reme Mazzolari.

   Mompó ha explicat que el comité executiu provincial "ha de seguir centrat sense distraccions en els seus objectius d'enfortir les estructures locals, tasca en la qual es troba immers en aquests moments de manera molt especial, així com millorar la implantació territorial que prepare a la formació per a abordar amb màximes garanties els pròxims processos electorals".

   Per açò, ha sotmès a votació dels membres del comité la remodelació de la cúpula directiva que inclou el nomenament de Reme Mazzolari com a nova coordinadora general, mentre que Avelino Mascarell ha sigut proposat com sotssecretari de Política Territorial.

   D'igual manera, José Vicente Anaya -qui ha presentat la seua candidatura per a presidir el PPCV- continuarà en el seu actual acompliment en la coordinació general fins a la convocatòria del congrés regional, moment en el qual abandonarà el seu càrrec en el comité executiu provincial.

   La proposta ha sigut aprovada per unanimitat pels membres del comité.

   Reme Mazzolari era actualment la sotssecretària de Política Territorial i és la portaveu del partit en l'Ajuntament de Llíria. Avelino Mascarell, per la seua banda, exercia el càrrec de coordinador comarcal i és l'alcalde de Xeraco.

Contador
colaboracio