Publicado 21/09/2021 17:06CET

Angels, la societat d'inversió de Juan Roig, inverteix en la gestora online Tugesto

Manuel Fandos i Lidón Serra, cofundadors de Tugesto
TUGESTO

   MADRID, 21 set. (EUROPA PRESS) -

   Angels, la societat d'inversió de Juan Roig, ha invertit 350.000 euros en Tugesto, una assessoria online que compta amb una plataforma per a la gestió de les necessitats legals d'autònoms i empresaris.

   La startup va ser impulsada en Lanzadera, la incubadora del fundador de Mercadona, i facilita la gestió en línia de totes les àrees empresarials, des de la facturació a la gestió de nòmines, de manera senzilla en la seua plataforma, a més de prestar assessorament.

   Tugesto va facturar 940.000 euros en 2020 i va tindre un benefici brut d'explotació de 120.000 euros (Ebtida), segons un comunicat. Així mateix, la companyia projecta acabar 2021 amb ingressos d'1,5 milions d'euros (69% més) i un Ebitda de 300.000 euros (un creixement interanual del 150%).

   Amb prop de 8.000 clients, Tugesto té l'objectiu d'expandir-se amb el suport d'Angels, duent a terme la comercialització del seu producte a gran escala.

   "Que Angels haja decidit comptar amb nosaltres en aquest moment d'expansió és tot un orgull. Estem convençuts que de la mà del nostre nou soci podrem arribar als més de cinc milions d'autònoms i pimes d'Espanya", ha assegurat el conseller delegat de la firma, Manuel Fandos, que ha assegurat que l'objectiu de l'empresa és liderar aquest segment.

   Per la seua banda, el director general d'Angels, Pepe Peris, ha assegurat que Tugesto ha desenvolupament un programari "molt potent i intuïtiu" que fa més fàcil el dia a dia de les empreses.

Contador
colaboracio