Publicado 27/07/2021 19:10CET

Aras de los Olmos reuneix cultura i reivindicació en la I Festiversidad, que es farà l'última setmana d'agost

   VALÈNCIA, 27 jul. (EUROPA PRESS) -

   La localitat valenciana de Aras de los Olmos celebrarà l'última setmana d'agost la I Festiversidad que combina el caràcter artístic d'un "festival" i l'ensenyament específic de la "universitat" amb la reivindicació.

   Festiversidad inclou l'accepció "diversitat" per a donar nom a unes jornades enfocades a aprendre i reivindicar cada any, durant trobades variades o monogràfics sobre feminismes, identitat de gènere, orientació sexual, dones racialitzades, dones migrants, salut afectiva i sexual, entre altres assumptes, segons han informat en un comunicat els impulsors de l'esdeveniment.

   Així, totes les activitats que es realitzaran en el municipi, des d'exposicions, espectacles o xarrades, van enfocades a l'aprenentatge, la cultura i el creixement personal amb un caràcter reivindicatiu, sense deixar de costat l'oci cultural i l'art que caracteritzen un festival.

   La trobada desenvoluparà diferents activitats per a crear consciència, manifestar, aprendre i també gaudir que es desenvoluparan en punts diferents per a propiciar un recorregut del municipi i reivindicar els seus espais públics.

colaboracio