Publicado 14/10/2021 11:45CET

Assistides quatre persones i un bomber en un incendi d'una vivenda a Alacant

Archivo - Un SVB i una SAMU en imatge d'arxiu
CICU - Archivo

   ALACANT, 14 oct. (EUROPA PRESS) -

   Quatre persones d'entre 27 i 91 anys han resultat ferides aquest dijous per inhalació de fum en un incendi que s'ha originat en una vivenda d'Alacant. En la mateixa intervenció, també ha sigut assistit un bomber de 45 anys, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

   Els fets han ocorregut a les 6.40 hores, quan s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a diverses persones afectades en un incendi d'una vivenda, en la Glorieta Rodolfo Llopis d'Alacant. Fins al lloc s'han desplaçat una unitat del SAMU, dos unitats SVB i un equip d'Atenció Primària.

    D'una banda, els serveis mèdics han assistit per inhalació de fum a un home de 48 anys i a dos dones de 71 anys i 91 anys. Els tres han sigut evacuats a l'hospital General Universitari d'Alacant en l'ambulància del SAMU i en les dos unitats de suport vital bàsic.

   També ha sigut atesa per inhalació de fum una dona de 27 que ha sigut donada d'alta voluntària 'in situ'. Finalment, un bomber de l'Ajuntament d'Alacant, de 45 anys, ha necessitat assistència sanitària, sense trasllat.

Contador
colaboracio