Publicado 21/10/2021 14:46CET

Assistit un operari després de l'explosió d'una botella d'acetilé i un vehicle a Burjassot

Incendi d'una botella d'acetilé i un vehicle a Burjassot
CPBV

   VALÈNCIA, 21 oct. (EUROPA PRESS) -

   Efectius de bombers han intervingut aquest dijous en una explosió provocada per l'incendi d'una botella d'acetilé i el vehicle que la transportava a Burjassot (València). Un operari que treballava al lloc ha hagut de rebre assistència sanitària.

   Els fets s'han produït sobre les 12.42 hores d'aquest dijous, quan uns operaris treballaven a les proximitats del carrer Mariano Benlluire de Burjassot, prop del metro, segons ha precisat el Consorci de Bombers de València.

   Una botella d'acetilé, un gas molt inflamable usat per a treballs de soldadures i talls, ha calat foc i ha provocat un incendi en el vehicle que la transportava. Un dels treballadors ha hagut de rebre assistència sanitària.

   El Consorci ha mobilitzat a efectius dels parcs de Paterna i Burjassot, així com diversos comandos del Consorci, que han establit un perímetre de seguretat i han ordenat el confinament dels veïns.

   Encara que han extingit les flames, els bombers han seguit refrescant ininterrompudament el vehicle i la botella per a neutralitzar totalment el risc.

colaboracio