Publicado 13/7/2020 14:18:40 +02:00CET

Austràlia desplega 1.000 militars a Victòria per contenir el rebrot de coronavirus

MADRID, 13 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Govern d'Austràlia ha aprovat desplegar 1.000 militars de les Forces de Defensa Australianes (ADF) a l'estat de Victòria per ajudar a contenir els rebrots de coronavirus, segons ha anunciat aquest dilluns el ministre de Salut, Greg Hunt.

"Se sumaran als 350 que hi ha actualment", ha afirmat el ministre, que ha assegurat que els militars duran a terme diferents funcions i faran costat als policies en els punts de control, segons informa 'The Sydney Morning Herald'.

Segons ha explicat, el primer ministre australià, Scott Morrison, ha treballat amb el secretari del departament de Salut, Brendan Murphy, per desplegar un paquet de mesures de suport a l'estat de Victòria.

Victòria ha registrat 177 casos aquest dilluns, tot i que el cap del departament de Salut, Brett Sutton, ha alertat que encara no han assolit el pic de contagis d'aquesta segona onada.

Les autoritats han precisat que 72 persones es troben a l'hospital a causa del coronavirus, 17 de les quals en vigilància intensiva, en un moment en el qual hi ha 1.612 contagis actius a l'estat.

colaboracio