Àvies i mares de la Marina Alta posaran en comú les seues experiències de lactància i criança

Archivo - Arxiu - Jornada sobre lactcancia materna a Dénia
DEPARTAMENTO SALUD DÉNIA - Archivo
Publicado: viernes, 9 diciembre 2022 18:05

   ALACANT, 9 Dic. (EUROPA PRESS) -

   El Departament de Salut de Dénia (Alacant) celebra dimarts que ve, 13 de desembre, la seua VII Jornada sobre Lactància Materna, que comptarà amb un taula redona en què participaran mares i àvies de la comarca de la Marina Alta, que posaran en comú les seues experiències sobre lactància i criança.

   Aquesta taula redona estarà moderada per la comare del Centre de Salut de Pedreguer, Anna Magraner, segons ha informat el Departament de Salut de Dénia.

   La inauguració de l'acte, que tindrà lloc a la Sala l'Androna de Baleària Port, serà a càrrec de la directora de Cures i Servicis, Natalia Casado; el comissionat del Conselleria de Sanitat, Juan Puig, i la presidenta del Comité de Lactància del Departament de Salut, Marta Sánchez.

   La intervenció central serà a càrrec del pediatre expert en lactància materna José María Paricio, que abordarà el tema de les dones i la cultura de la lactància materna a través de la història: des de les nodrisses fins a les actuals qüestions de conciliació entre lactància i la vida laboral. La jornada acabarà amb una performance a càrrec de Tarannà Teatre.

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià