Publicado 29/10/2020 12:53CET

Ayuso ordena el tancament de la Comunitat de Madrid només durant els ponts de novembre

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
EUROPA PRESS/O.CAÑAS.POOL - Europa Press

MADRID, 29 Oct. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha ordenat el tancament de l'autonomia només els dies que corresponen al Pont de Tots Sants i de l'Almudena.

"Jo no estic conforme amb tancar Madrid i de fer-ho, ja que no tinc cap estudi sanitari que em demostre que açò és millor, vull fer-ho els mínims dies possibles perquè defenc les mesures quirúrgiques i adaptades a cada situació", ha traslladat en un acte d'Educació en la Reial Casa de Correus, seu del Govern regional. Per açò, ha demanat "flexibilitat normativa".

Així, ha indicat que aquest matí ha decidit ordenar el tancament durant el pont de Tots Sants, però solament els dies imprescindibles, i fer el mateix d'aquesta manera en el següent pont.

"Açò ja ho han fet altres comunitats autònomes i espere que se'ns escolte perquè puguem prendre altres mesures intermèdies i d'eixa manera evitar desplaçaments massius", ha declarat. D'aquesta manera, segons la presidenta col·laboraran amb altres regions perquè s'han de recolzar entre elles.

En aquest punt, ha incidit que demanarà de nou "diàleg" perquè en l'orde es puga flexibilitzar obertures i tancaments de les comunitats autònomes perquè "la pandèmia" va a estar un temps activa i en ocasions caldrà "tancar un dia, tancar tres o no fer-ho".

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Las naves Voyager detectan nueva física única del medio interestelar

 2. 2

  Abascal comunica al Congreso un préstamo de 736.000 euros para comprar su nueva casa

 3. 3

  La juez deja en libertad al bailarín Rafael Amargo y los otros tres detenidos

 4. 4

  El Congreso aprueba por amplia mayoría los presupuestos del Gobierno de Sánchez e Iglesias

 5. 5

  Profesores catalanes avisan por carta al PSOE: "No es que el castellano vaya a desaparecer, es que es ya residual"