Publicado 20/05/2022 12:06

El BBVA Open Internacional de València eleva el seu aforament i podrà albergar a més de mil persones en la pista central

Archivo - Arxiu - Imatge de la pista central del Sporting Club de Tenis de València
Ivan Terron / AFP7 / Europa Press - Archivo

   MADRID, 20 maig (EUROPA PRESS) -

   El Torneig BBVA Open Internacional València, que es disputarà del 4 al 12 de juny en el Sporting Club de Tenis i que és de categoria WTA 125, disposarà d'un aforament superior a les 1.000 persones en la seua pista central.

   Segons van indicar aquest divendres des de l'organització, el salt de categoria i la millora de les circumstàncies de la salut pública per la pandèmia des de 2021 suposaran també un canvi en la configuració de les pistes, que generarà una pista central de majors dimensions i aforament.

   Així, un total de 1.146 espectadors podran acudir a aquesta Central del Sporting Club de Tenis en cas de completar-se l'aforament, en haver desaparegut les restriccions derivades del COVID-19 en els esdeveniments esportius a l'aire lliure.

   A més, 80 aficionats i aficionades addicionals tindran l'oportunitat de seguir les trobades que es disputen en la pista 1, amb el que es preveu acostar-se a una xifra propera als 10.000 seguidors durant tot el torneig.